Τα νέα μας

SKODA ENYAQ SPORTLINE iV – ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΠΟΡ

Πριν ακόμα κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους, η SKODA εμπλουτίζει τη γκάμα του ENYAQ iV, του πρώτου της αμιγώς ηλεκτρικού SUV, με μία δυναμική έκδοση! Το SKODA ENYAQ SPORTLINE iV έχει έντονο σπορ χαρακτήρα, ξεχωρίζοντας από τις υπόλοιπες εκδόσεις χάρη στις ιδιαίτερες σχεδιαστικές πινελιές.


Η εφαρμογή της φιλοσοφίας Simply Clever στην παραγωγή

Στη SKODA, με τον όρο Simply Clever δεν περιγράφουν απλά κάποιες έξυπνες λύσεις στο αυτοκίνητο ή την παραγωγή του αλλά μία ολιστική προσέγγιση που αυξάνει τη χρηστικότητα και την απόλαυση της συνύπαρξης με ένα μοντέλο της SKODA.


Ηλεκτρικά οχήματα και ψηφιοποίηση

Στην SP MOTORS κοιτάμε τις εξελίξεις στην ηλεκτρική τεχνολογία μετακίνησης και στην νέα ψηφιοποιημένη εποχή. Με την πρόσφατη παρουσίαση του νέου, από λευκό χαρτί, ηλεκτρικού μοντέλου, Skoda ENYAQ iV ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο για την SKODA AUTO παγκοσμίως.


Συνέντευξη με τον κ. Βασίλη Σαρλή

Στο δίκτυο της Kosmocar-Skoda στην Ελλάδα προστέθηκε εδώ και λίγο καιρό η νέα, υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα SP Motors, η οποία βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της SP Motors, τον κ. Βασίλη Σαρλή για τη νέα επιχειρηματική του δραστηριότητα, καθώς και για την Skoda.