Νέα Κάθετη, Υπερσύγχρονη Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων ŠKODA στην Αγία Παρασκευή

Η SP Motors A.E. ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιούλιο του 2019και τις δραστηριότητες της στο τέλος της ίδιας χρονιάς και κατάφερε πολύ γρήγορα να εδραιωθεί στις προτιμήσεις του κόσμου στην περιοχή των Βορειοανατολικών Προαστίων και ευρύτερα στην Αττική.

Όραμα και βασική Αποστολή της εταιρείας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση στην Πώληση και τηv Συντήρηση των αυτοκινήτων της ŠKODA και η παροχή κορυφαίων υπηρεσιών, με απόλυτα ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

Μοντέλα ŠKODA

Χώροι Εγκαταστάσεων Επιχείρησης

Η SP Motors καταλαμβάνει συνολική έκταση 2.000 τ.μ. και είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα της ŠKODA Auto.

Η επίσκεψη είναι πραγματικά μια μοναδική εμπειρία λόγω της λειτουργικότητας των χώρων.

Η εγκατάσταση αποτελείται από 2 τριώροφα κτίρια, στα οποία λειτουργούν μια σύγχρονη Έκθεση Αυτοκινήτων, Συνεργείο με Φανοποιείο και Αποθήκη Ανταλλακτικών που μπορεί να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη και ζήτηση.

skoda μεσογειων, αντιπροσωπεία skoda
skoda μεσογειων, αντιπροσωπεία skoda
skoda μεσογειων, αντιπροσωπεία skoda

Έκθεση Αυτοκινήτων

ΗΗ κυρίως έκθεση των εγκαταστάσεων καταλαμβάνει ένα χώρο 300 τ.μ. και φιλοξενεί το σύνολο των τελευταίων μοντέλων της ŠKODA, όπως επίσης και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα όλων των μαρκών, σε ένα πραγματικά σύγχρονο περιβάλλον, με άνετους χώρους ξενάγησης και χώρο αναμονής.

Όλες οι εγκαταστάσεις της SP Motors πόσο μάλλον η έκθεση με τον σύγχρονο χώρο αναμονής διαθέτει κάλυψη μέσω Wi-fi και η ανταπόκριση του δικτύου είναι πραγματικά σε άμεσο χρόνο. Ο χώρος αναμονής πέραν της διαδικτυακής κάλυψης, διαθέτει και Espresso Bar όπως και έντυπο υλικό ώστε η αναμονή να γίνει ακόμα πιο ευχάριστη. Η κυρίως έκθεση περιλαμβάνει και βιτρίνα με τα τελευταία αξεσουάρ.

Αξίζει να αναφερθεί, πως η εμπειρία της επίσκεψης στην SP Motors αφορά το σύνολο των επισκεπτών.
Για αυτό το λόγο υπάρχει ράμπα εισόδου ΑΜΕΑ στις εγκαταστάσεις.